Din kurv

NJORD

Det er med stolthed, at Jens Ansø præsenterer sin allerførste køkkenknive. Han har lavet foldeknive siden 2001, og nu er han klar med en kniv, der kan bruges hver dag af alle, som sætter pris på godt håndværk og smukt dansk design. Ambitionen er, at kniven skal være en nydelse at bruge i madlavningen.

Køb NJORD

Håndlavet

Kokkekniven er håndlavet. Nok har der været maskiner involveret til at gøre det grove arbejde i form af at slibe og skære, men kniven har under hele processen været i kyndige hænder, som har bearbejdet, finpudset og justeret for at skabe en kniv med det formål at være en fornøjelse at bruge hver eneste gang.

Smedet i Japan

Knivklingen er håndlavet i Japan. Den er smedet af 33 lags VG10 San Mai stål, hvilket giver det unikke mønster.

Læs mere

Slidstærkt skæfte

Håndtaget er udformet i ask eller eg: To slidstærke og hårde træsorter, der tåler års intensivt slid og blot bliver smukkere med tidens patinering.
Træet gennemgår en særlig imprægneringsmetode, der sikrer, at det forbliver smukt og stabilt.

Prisvindende Design


Vinder af Red Dot Award: Produktdesign 2020
Red Dot er designprisen for høj designkvalitet. Den internationale jury tildeler kun dette efterspurgte kvalitetsstempel til produkter, der har et fremragende design.Finalist i Danish Design Award 2020
Danish Design Award er den største årlige danske designbegivenhed, der fejrer de bedste designløsninger og fremhæver de mange måder, hvorpå design kan gøre en forskel i samfundet.
Juryen siger:
Dette feel-good produkt kombinerer danske og japanske håndværkstraditioner i et elegant værktøj.
Knivene er både sikre at anvende og lette at holde, selv for folk med mindre hænder. Træskæfterne er lavet af genanvendt egetræ og fremstår meget æstetiske og er samtidig ergonomisk korrekte og meget funktionelle.

Læs mere