Din kurv
 

“TIDEN HAR STRØMNINGER, MEN HÅNDVÆRKET HAR EN EVIGGYLDIG KARAKTER OVER SIGg. ”

- Jens Ansø

NJORD – DANSK KNIVDESIGN

Bag NJORD knivserien står knivdesigneren Jens Ansø. Siden 2001 har han designet foldeknive i verdensklasse, hvoraf mange af dem i dag er samleobjekter på det amerikanske marked. I 2019 lancerede han knivserien NJORD, hvilket er hans bud på en stribe uundværlige køkkenknive af absolut topkvalitet.

Køb nu

HÅNDLAVET

Knivene er håndlavede. Nok har der været maskiner involveret til at gøre det grove arbejde i form af at slibe og skære, men knivene har under hele processen været i kyndige hænder, som har bearbejdet, finpudset og justeret for at skabe en kniv med det formål at være en fornøjelse at bruge hver eneste gang.

JAPANSK PRÆCISION

NJORD er ikke kun tidløst dansk knivdesign. NJORD er også en hyldest til den stolte japanske håndværkstradition, som bl.a. er verdenskendt for det enestående samuraisværd med sine op til 30.000 lag af banket stål. Alle NJORD-knive er udstyret med japanske knivklinger af gedigen kvalitet. De bliver udformet på bestilling på en mindre familieejet fabrik i Japan, der har over 100 års stolt og traditionsrig erfaring med at lave knivklinger af høj kvalitet.

SLIDSTÆRKT SKÆFTE

Skæftet er udformet i ask, lys eg eller mørk moseeg. Ask og eg er begge slidstærke og hårde træsorter, der tåler års intensivt slid og blot bliver smukkere med tidens patinering. Træet gennemgår en særlig imprægneringsmetode, der sikrer, at det forbliver smukt og stabilt.

SE UDVALG